0775374959
Servicii funerare

Transport funerar

Transport funerar pe toata raza judetului Teleorman

Transport funerar in Teleorman, Alexandria, Rosiori de Vede, Turnu Magurele, Zimnicea, Videle, judetul Ilfov, Bucuresti precum si pe tot teritoriul Romaniei. Transportul decedatului este unul din cele mai importante servicii funerare. Astfel, va punem dispozitie masini funerare speciale pentru ca ceremonia inmormantarii sa fie cat mai bine organizata.

Serviciile funerare de transport pot fi achizitionate separat sau puteti opta pentru unul din pachetele funerare complete ce includ transport gratuit. Asiguram la cele mai bune costuri transportul persoanei decedate la capela, biserica sau la cimitir. Va putem pune la dispozitie pentru ceremonialul funerar microbuze pentru transport persoane, familie, preoti, masini pentru transportul florilor etc.

Servicii funerare de preluare de la morga spitalelor si I.M.L.

Asiguram preluarea persoanei decedate de la aceste institutii, dupa ce familia alege sicriul dorit si ne pune la dispozitie documentele necesare pentru demararea procedurii.

Servicii funerare de repatriere a decedatilor

Asiguram repatrierea persoanelor decedate din Europa, oriunde in Romania. Efectuam servicii de repatriere decedati – transport funerar international in Uniunea Europeana, oriunde in Romania, dar si expatrierea cetatenilor straini ce au decedat pe teritoriul Romaniei (catre destinatiile de resedinta, pe cale terestra si aeriana). Transportul se face in conditiile de pastrare si igiena prevazute de normele europene in vigoare, cu masini autorizate pentru transport funerar si dotate corespunzator standardelor Uniunii Europene.

Pentru a efectua repatrierea sunt necesare urmatoarele documente:

  • certificat de deces
  • adeverinta de inhumare
  • certificat de imbalsamare
  • pasaport mortuar
  • proces verbal de sigilare a sicriului

Noi lucram NON STOP
Asa ca ne poti contacta oricand!

0775.374.959
Call Now Button